1. Hlavná stránka
  2. Sport
  3. Doplňky
  4. Čepice
  5. Nákrčníky
  6. Tepelný zásobník Meteor 10156

Tepelný zásobník Meteor 10156

Garance nejlepší ceny
Našli jste zboží u relevantní konkurence výhodněji a skladem? Napište nám o dorovnání ceny.
Chci to levněji
  • Tepelný zásobník Meteor 10156
  • Tepelný zásobník Meteor 10156
  • Tepelný zásobník Meteor 10156
  • Tepelný zásobník Meteor 10156
  • Tepelný zásobník Meteor 10156
Pri kúpe získate 0.45 EUR späť
do pokladničky na ďalší nákup
Výrobca: Meteor
Cena teraz
10.48 EUR
10.89 EUR, dnes ušetríte: 0 EUR
SkladomU Vás do 13.5.
Zobraziť popis >

Vlastnosti:

  • Komín Meteor 5 v 1 je multifunkčné príslušenstvo, ktoré sa určite stane základným vybavením každého outdoorového nadšenca bez ohľadu na ročné obdobie.
  • Jeho univerzálnosť spočíva v tom, že sa dá nosiť piatimi rôznymi spôsobmi - ako čiapka, šatka, šál, polotvárka alebo maska - a umožňuje prispôsobiť ho individuálnym potrebám a poveternostným podmienkam.


  • Komín Meteor 5v1 je vyrobený z inovatívneho viackanálového polyesteru obohateného o hygienické ióny striebra a poskytuje nielen pohodlie a komfort pri nosení, ale má aj antibakteriálne a antialergické vlastnosti. Toto riešenie zaručuje hygienu a sviežosť aj pri intenzívnom používaní.


  • Nastavenie veľkosti komína je veľmi jednoduché vďaka použitiu elastickej pásky so zarážkou, ktorá umožňuje rýchle prispôsobenie výrobku individuálnym preferenciám. Ploché švy, ktoré netlačia, tiež poskytujú dodatočné pohodlie a minimalizujú riziko podráždenia, čo je dôležité najmä pri dlhodobom nosení.


  • Komín Meteor 5v1 je ideálnym riešením pre aktívnych ľudí, ktorí hľadajú jeden univerzálny výrobok schopný zvládnuť rôzne požiadavky a poveternostné podmienky. Vďaka svojej multifunkčnosti, pohodliu a odolnosti je nepostrádateľným spoločníkom pri každodenných aktivitách aj extrémnejších outdoorových dobrodružstvách.


Flexibilita a prispôsobenie - Starostlivo vybrané materiály zaisťujú dokonalé prispôsobenie a flexibilitu, ktoré umožňujú plný rozsah pohybu bez obmedzenia.


Tepelný komfort - vďaka technológii zadržiavania tepla sa komín 5v1 stáva nepostrádateľným spojencom počas mrazivých dní a zabezpečuje stabilitu telesnej teploty.


Všestranné použitie - komín 5 v 1 je vhodný nielen do chladného zimného počasia, ale aj na jesenné prechádzky alebo chladné jarné rána, pretože poskytuje potrebnú ochranu pred chladom v rôznych situáciách.

Ochrana pokožky - špeciálne navrhnuté vlákna chránia pokožku pred potením a poskytujú pohodlie vďaka priedušnosti a antibakteriálnym vlastnostiam.

Ľahko nastaviteľná veľkosť - nastavenie veľkosti pomocou elastickej pásky so zátkou vám umožní dokonale prispôsobiť komín vašim preferenciám.


: 5900724062740

Stránky môžu obsahovať produkty určené pre staršie 18-tich rokov.

Je mi viac ako 18.

vstúpiť
odísť
Tvorba a prenájom eshopov BINARGON.cz