1. Hlavná stránka
  2. Sport
  3. Doplňky
  4. Sportovní rukavice
  5. Rukavice Spokey Ride XL BKGN M SPK-941110

Rukavice Spokey Ride XL BKGN M SPK-941110

Garance nejlepší ceny
Našli jste zboží u relevantní konkurence výhodněji a skladem? Napište nám o dorovnání ceny.
Chci to levněji
  • Rukavice Spokey Ride XL BKGN M SPK-941110
Pri kúpe získate 0.37 EUR späť
do pokladničky na ďalší nákup
Výrobca: Spokey
Cena teraz
8.86 EUR
10.48 EUR, dnes ušetríte: 2 EUR
SkladomU Vás do 22.5.
Zobraziť popis >

Rukavice Spokey Ride XL BKGN M SPK-941110

Vlastnosti:

  • Pánske cyklistické rukavice Spokey RIDE perfektne sedia na ruke, poskytujú pohodlný úchop riadidiel, zabraňujú nepríjemným odreninám a popáleninám, absorbujú nárazy, odvádzajú vlhkosť a poskytujú vynikajúcu priedušnosť, nešmýkajú sa - maximalizujú kontrolu a cit pre riadenie, sú vybavené úchytmi na prsty na jednoduché odstránenie.
  • RIDE sú pánske cyklistické rukavice s krátkymi prstami, ktoré poskytujú pohodlie, lepšiu kontrolu nad riadidlami a zabraňujú vzniku nepríjemných stôp a odrenín. Sú vyrobené z pružnej tkaniny, ktorá dokonale padne do ruky a zlepšuje držanie volantu. Cyklistické rukavice Specialized Ak si ceníte bezpečnú a pohodlnú jazdu na bicykli, pánske rukavice Spokey RIDE sú pre vás ideálne.
  • Pri jazde na nerovnom povrchu tlmia špeciálne penové vankúše vibrácie a zabezpečujú pohodlné držanie volantu. Vďaka vnútornej protišmykovej časti máte volant plne pod kontrolou! Pohodlie, vetranie a tlmenie Pánske cyklistické rukavice RIDE spájajú pohodlie a eleganciu. Ich tvar a funkčnosť výrazne zvyšujú pohodlie nielen pri jazde na bicykli, ale aj na kolobežke. Vďaka použitiu špecializovaných priedušných materiálov sa dokonale starajú o cirkuláciu vzduchu, perfektne vetrajú a rýchlo schnú.
  • Vďaka zapínaniu na suchý zips perfektne padnú do ruky. Pánske cyklistické rukavice sa pohodlne vyzliekajú, pretože majú dodatočné úchyty na vyzliekanie. Zaistite si pohodlie a bezpečnosť Vďaka výnimočnej funkčnosti, výrazným farbám a modernému dizajnu sú pánske rukavice Spokey RIDE ideálne na bicyklovanie a kolobežkovanie. Tvorí dokonalý set s prilbou Spokey SPECTRO alebo SINGLETRAIL v rovnakej farebnej schéme. Nezabudnite, že cyklistická prilba je pri jazde veľmi dôležitá - chráni vašu hlavu pred možnými zraneniami a nehodami. Vyzerajú spolu skvele!
  • Vnútorná vrstva s protišmykovými vložkami pre lepšiu priľnavosť k riadidlám, vonkajšia vrstva zo strečovej tkaniny, ktorá sa prispôsobuje anatómii ruky, maximalizuje kontrolu a pocit z riadenia, odvádza vlhkosť a poskytuje optimálnu priedušnosť, penové vankúšiky absorbujú nárazy, prídavné úchyty pre jednoduché odnímanie rukavíc, nastaviteľný pásik na suchý zips.

Materiál:

  • 82% polyester,
  • 18 % elastanu

Farba:

  • čierna



: 5905339411105
Ostatní zákazníci nakúpili tiež
Stránky môžu obsahovať produkty určené pre staršie 18-tich rokov.

Je mi viac ako 18.

vstúpiť
odísť
Tvorba a prenájom eshopov BINARGON.cz